-Emekli öğretmen Halim Murad Zennun, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Mahallesinden Muhtar Adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ve en eski yerleşik ailelerinden birinin mensubu olan emekli öğretmen Halim Murad Zennun, 1971 Suluova doğumlu, evli ve 3 çocuk babası olup İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Suluova’da tamamladı. Çanakkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Halim Murad Zennun ardından Kars ve Şırnak illerinde öğretmenlik yaptıktan sonra Suluovamızın köy ve çeşitli okullarında öğretmenlik görevini sürdürdü. Mesleğinin son 10 yılında ise Suluova Zübeyde Hanım İlkokul Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra ise 32 yıllık mesleğini tamamlayarak emekliliğe ayrıldı.

Başarılı bir eğitimci ve iyi bir aile babası olan Halim Murad Zennun, sosyal ilişkileri, toplumsal olaylara hassasiyeti ve katılımı, yaşadığı şehir ve mahalle halkıyla her daim hemhal olması, ilçemiz yerel yöneticileriyle güçlü bağları, sorun ve ihtiyaçların tespiti ile çözümü konularında etkili girişimlerinin yanı sıra 32 yıllık mesleki bilgi, birikimi ve tecrübesi, toplum hayatındaki saygın konumu, güvenirliği, istişareye önem vermesi ile ilçemizin merkezinde yer alan Cumhuriyet Mahallesini layıkıyla temsil etme ve de hizmetler kazandırma adına sorumluluk aldığını belirterek gelen talepler üzerine aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Halim Murat Zennun, yarınlarımızın büyükleri ve geleceğimiz olan çocuklarımızın yetkin ve de yeterli yetişmesi için 32 yıllık öğretmenlik meslek hayatında büyük bir özveri ile hizmet verdiğini, aynı sorumluluk, bilinç, hassasiyet ve gayretle ikamet ettiği Cumhuriyet Mahallesi ile değerli sakinlerine hizmet etmek için oylarına talip olduğunu ifade etti.

Merkezi ve yerel idareden alt ve de üst yapı olarak daha fazla hizmet almayı hak eden Cumhuriyet Mahallesini daha modern, huzurlu ve güvenli yaşam alanlarına kavuşturmak, özellikle komşuluk ilişkileri ile şehir olma kültürü gelişmiş, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duyguları yüksek bir mahalle yaşantısına katkı sunmak ve bu onura layık olmak için yetki talebinde bulundu.